Nautae estarà present a la FiraB de Palma i al Volcano Theatre de Gal·les | Noudiari.es

Nautae estarà present a la FiraB de Palma i al Volcano Theatre de Gal·les

@Noudiari/ Nautae, la producció escènica que ha estrenat recentment el col·lectiu Espai F, estarà present en l’edició d’enguany del Mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, la Fira B, el proper 22 de setembre al Teatre Mar i Terra, de Palma.

Una imatge de l’obra Nautae.

El col·lectiu també ha estat seleccionat d’entre les companyies balears per el Centre d’Investigació Escènica de Sineu per a realitzar una residència creativa al Volcano Theatre de Gal·les, aquesta mateixa tardor. Un intercanvi artístic que neix de la intenció de l’Institut Ramon Llull i el propi C.I.N.E d’estrènyer llaços amb altres centres de creació europeus.

Nautae, una peça de teatre íntima i d’estètica performadora, proposa una mirada “en estampes” sobre els èxodes històrics i els drames actuals de la Mediterrània des d’una plasticitat escènica amb constants referències a icones de l’art contemporàni, com ara Kiefer, Bacon, Magritte o Warhol. Tot amb un aforament per a només 20 espectadors.

Nautae es pot veure tots els dijous a les 21 hores a la Sala de Cultura de Sant Francesc, durant els mesos de juny i juliol.

És imprescindible reservar les entrades enviant un correu electrònic a l’adreça: entradesnautae@gmail.com.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *