Santa Eulària aprova dues intervencions per a millorar la mobilitat i l’accessibilitat a es Puig d’en Valls - Noudiari.es | Noudiari.es

Santa Eulària aprova dues intervencions per a millorar la mobilitat i l’accessibilitat a es Puig d’en Valls

@Noudiari/ La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha aprovat dues actuacions a es Puig d’en Valls per tal de fer actuacions que millorin la mobilitat de les persones al nucli d’aquella població, al temps que permeten reordenar els carrers, renovar infraestructures i substituir els fanals per altres més eficients de forma que es redueixin el consum i les emissions.

Imatge del nucli de Puig d’en Valls.

En total són prop de 150.000 euros que s’invertiran al carrer Orinoco i l’avinguda del Parc i que seran executats per Agloisa.

El projecte més ampli és el de la remodelació de l’avinguda del Parc, pressupostat en més de 87.000 euros. Aquesta actuació servirà per tal de dotar la via amb voreres de dos metres amb una calçada de dos carrils, segons han explicat des de l’Ajuntament. L’actuació contempla que es realitzin dos passos de vianants més dels existents els quals estaran plenament adaptats per tal de facilitar el pas a persones amb alguna dificultat.

La intervenció de l’avinguda del Parc inclou també el soterrament de diferents contenidors de forma que es pugui reduir el seu impacte visual. A més, es renovarà el mobiliari urbà, així com la senyalització i s’aprofitarà per a donar una nova capa d’asfalt de manera que sigui més còmode i segur circular per l’avinguda.

L’altre projecte correspon al carrer Orinoco i està dotat amb quasi 63.000 euros. En concret, la proposta impulsada des de l’Ajuntament permet l’alineació del carrer, amb l’execució d’un tram de paret de pedra seca. El vial s’amplia per a garantir una calçada de sis metres, dos metres per a estacionament, i un itinerari peatonal d’un metre. Al mateix temps, també s’executarà un nou asfaltat, es canviarà la senyalització i es canviaran les lluminàries d’aquesta via.

5 Respuestas a Santa Eulària aprova dues intervencions per a millorar la mobilitat i l’accessibilitat a es Puig d’en Valls

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *