La producció escènica 'Nautae', del col·lectiu Espai F, a la Sala de Cultura de Sant Francesc - Noudiari.es | Noudiari.es

La producció escènica ‘Nautae’, del col·lectiu Espai F, a la Sala de Cultura de Sant Francesc

@Noudiari/ La Sala de Cultura acollirà el proper dijous, 20, una nova representació de l’obra Nautae, del col·lectiu Espai F. Nautae és la producció escènica que tanca la trilogia que el col·lectiu Espai F inicià amb Cap de tortuga i continuà, l’any passat, amb Perdius. Els diferents focus temàtics d’aquestes tres obres: la memòria, la guerra, la mort i la identitat, han estat portats a l’escena des d’una òptica experimental a través de la qual s’ha anat consolidant l’estil de la companyia.L’eix del relat de Nautae és el viatge de l’heroi, una estructura narrativa on s’adhereixen tant els referents culturals més universals com la  proximitat dels drames contemporanis. També el material textual de l’obra és heterogeni: un relat subjectiu i fantàstic del personatge principal acull alguns hexàmetres d’una de les tragèdies perdudes del dramaturg grec Èsquil i els restitueix el sentit en un nou context històric.

Amb una posada en escena de Miquel Costa, un text de Vicent Ferrer, l’actuació de Xènia Fuertes i Manolo Oya i les pintures d’Helena Belzer, Nautae és una peça de teatre íntim, minimalista, que busca sintonitzar amb l’intel·lecte emocional de l’espectador i desautomatitzar l’experiència estètica del públic amb la configuració d’espais escènics sorprenents i alienadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *