Sant Josep i Sant Antoni demanen a Abaqua que es declari d’urgència l’obra del col·lector de Cala de Bou | Noudiari.es

Sant Josep i Sant Antoni demanen a Abaqua que es declari d’urgència l’obra del col·lector de Cala de Bou

@Noudiari/ Els alcaldes de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i de Sant Antoni, José Tur Torres, es reuniran demà a Palma amb el director gerent de l’Institut Balear de l’Aigua (ABAQUA), Toni Garcías, per reclamar-li una “solució ràpida” que posi fi a les contínues avaries que està patint el sistema d’impulsió d’aigües depurades de la zona de Cala de Bou.

Los vecinos denunciaron un nuevo vertido de aguas fecales en esta zona.

Els alcaldes demanaran que es declarin d’urgència les obres de substitució del tram de canonada que pateix trencaments, amb els consegüents abocaments d’aigües sobre la via pública, que afecten tant la banda de Sant Josep com de Sant Antoni.

El passat mes de maig els alcaldes ja varen dirigir-se formalment per escrit a l’Abaqua, organisme dependent de la Conselleria de Medi Ambient, per reclamar que la substitució del col·lector de Cala de Bou fos una prioritat durant aquesta legislatura. Cal recordar que, en poc més d’un any, aquesta canonada ha patit sis avaries.

El darrer incident va ocórrer aquest mateix mes, provocant problemes tant de trànsit, perquè fou necessari tallar vies al trànsit, com d’abocaments d’aigua a la mar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *