Torna a Port des Torrent el torneig Beach Polo Sant Josep | Noudiari.es

Torna a Port des Torrent el torneig Beach Polo Sant Josep

@Noudiari / Les regidores de Turisme, Helena Benlloch i d’Esports, Ana Ribas, acompanyades del coordinador de piscines municipal, Eugenio Palacios, i de Maria Montesinos, de l’Associació  d’Esclerosis Múltiple d’Eivissa i Formentera (AEMIF), han presentat aquest matí una nova edició, ja la catorzena, del Beach Polo Sant Josep.

8 seran els equips participants que la platja de Port des Torrent acollirà aquest cap de setmana. Els equips participants en aquesta edició són el CN Sant Josep, l’SV Blau Weiss Bochum, des d’Alemanya, el UAMterpolo, de Madrid, el  CN Eivissa i el CE Picornell, l’Hospitalet i el  Waterpolo Màster Premià des de Barcelona. Com a novetat excepcional i per cobrir una baixa de darrer moment, els dos clubs eivissencs han unit forces en un equip conjunt, el “Water Power” format íntegrament per dones.

Aquest serà el tercer any que l’Ajuntament col·labora amb AEMIF. A més, enguany el  torneig s’ha adherit a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” coincidint amb la celebració  de la campanya nacional el  segon  dia de competició. El recaptat amb la venda de samarretes del torneig, que faran els mateixos voluntaris d’AEMIF, anirà íntegrament destinada a les activitats de rehabilitació que l’associació du a terme.

L’Ajuntament de Sant Josep, organitzador d’aquest torneig, ha preparat graderies mòbils per els assistents, ja que, com ha explicat Helena Benlloch, “aquesta és l’única cita del waterpolo que es celebra a l’illa i és alhora un element dinamitzador pel  turisme esportiu de Sant Josep, que arriba a desplaçar al voltat de 300 persones, aprofitant per a un cap de setmana d’esports, natura i  turisme”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *