El Consell d’Eivissa convoca un total de cinc processos selectius per cobrir necessitats urgents de llocs de feina | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa convoca un total de cinc processos selectius per cobrir necessitats urgents de llocs de feina

@Noudiari/ El Consell d’Eivissa ha convocat un total de cinc processos selectius per crear diferents borses per cobrir interinament o temporalment possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina. Les convocatòries són per a la creació de les següents borses: arquitecte, tècnic/a mitjà de gestió, inspector/a de serveis socials, educador/a social i auxiliar d’informació turística.

Edifici del Consell Insular d’Eivissa

La vicepresidenta segona i consellera d’Interior, Marta Díaz, ha explicat que les diferents borses de treball permetran l’administració insular incorporar persones per cobrir les necessitats de feina que puguin sorgir en els pròxims mesos, dins de l’objectiu “que el Consell d’Eivissa ofereixi els millors serveis a la ciutadania”. Aquestes borses per cobrir de forma interina o temporal llocs de feina “són molt necessàries, ja que en qualsevol moment poden sorgir necessitats de personal, que no volem deixar de cobrir”.
Les convocatòries han sortit publicades al BOIB núm. 097, del 8 agost, on hi figuren tots els requisits i la informació necessària per participar-hi. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud per participar en les diferents convocatòries dels processos de selecció fins al pròxim divendres 18 d’agost, inclòs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *