Formentera atorga 83.000 € en ajudes als clubs esportius de l’illa i esportistes especialitzats | Noudiari.es

Formentera atorga 83.000 € en ajudes als clubs esportius de l’illa i esportistes especialitzats

Jóvenes practicando vela en Formentera.

@Noudiari/El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, ha atorgat 74.000 € en subvencions per al foment de l’esport repartits entre els 8 clubs sol·licitants de l’illa, Club Dojo, SD Formentera, Club Pàdel Illa de Formentera, Club Tennis Illa de Formentera, Racing de Formentera, Grup Esportiu Espalmador, Club Bàsquet Formentera i Club de Natació Formentera.
Així ho ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal, que ha destacat que són ajudes molt importants per al funcionament dels clubs de la nostra illa. Com a novetat aquest any el Consell de Formentera “avançarà el 50% de la quantitat adjudicada per evitar que els clubs hagin d’anticipar els pagaments amb els problemes que això suposa”, segons ha destacat.

Ajudes individuals

D’altra banda, el Consell de Formentera, ha atorgat 9.000 € en ajudes a 3 esportistes menors de 18 anys. Els esportistes estan especialitzats en atletisme, tennis i vela, segons ha explicat el conseller.

L’objectiu d’aquesta subvenció és “ajudar a la progressió dels esportistes i possibilitar el seu seguiment en un futur a més alt nivell”, ha afegit. Aquestes ajudes individuals es donen gràcies a un conveni de col·laboració signat entre el Consell de Formentera i la Fundació Balear de l’Esport.

En setembre es tornarà a obrir una segona convocatòria per a tècnics i altres esportistes. Els interessats es poden adreçar a l’àrea d’Esports i al web http://esportesmes.org  per conèixer els requisits. Una comissió tècnica mixta formada entre representants del Consell i de la Fundació Balear de l’Esport és la que estudia les peticions, i en funció de les necessitats i el nivell esportiu de cada sol·licitant atorga les subvencions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *