El Consell celebra el Dia Internacional de l’Alzheimer i entrega els diplomes d’un curs a cuidadors | Noudiari.es

El Consell celebra el Dia Internacional de l’Alzheimer i entrega els diplomes d’un curs a cuidadors

@Noudiari/ Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, la consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell d’Eivissa, Lydia Jurado, farà entrega dels diplomes del curs ‘Formació i assessorament en l’atenció de persones afectades amb la malaltia d’alzheimer’. Aquest curs, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa en col·laboració amb AFAEF (Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer de Eivissa y Formentera) va consistir en sis sessions en les quals es van tractar temes com les característiques de la malaltia d’Alzheimer, la prevenció de patologies associades a la demència, les bones pràctiques en l’atenció a les persones amb malaltia d’Alzheimer, el síndrome de ‘born-out’ en el cuidador, o les noves teràpies aplicades a aquesta malatia.El curs es va desenvolupar a les dependències del Consell d’Eivissa entre els passats 26 de maig i 14 de juny, i l’entrega de diplomes s’ha fet coincidint amb la celebració d’avui, 21 de setembre, el Dia Internacional de la malaltia d’Alzheimer.

A més d’aquesta entrega de diplomes, la consellera Lydia Jurado ha visitat aquest matí el Centre de dia de Trastorns de la memòria de Cas Serres, gestionat pel Consell d’Eivissa. Durant aquesta visita, la consellera Jurado ha felicitat al personal del centre de dia per la seua feina, i ha compartit l’esmorzar amb els residents, familiars i treballadors. Recordem que, en l’actualitat, el Centre de dia de Trastorns de la memòria de Cas Serres atén a un total de 15 usuaris amb algun tipus de demència.

El Consell d’Eivissa celebra el Dia Internacional de l’Alzheimer i entrega els diplomes d’un curs a cuidadors.

Aquesta tarda, a més, a les 18.15 hores, tant la consellera com la directora insular d’Igualtat i Joventut, Judith Romero, participarà en un acte a la Llar Eivissa amb els usuaris de la Llar i membres d’AFAEF, en la que s’ha fet un berenar de germanor i s’ha cantat la cançó oficial del Dia Internacional de l’Alzheimer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *