Formentera ofereix fins el dia 21 un servei d’informació sobre les ajudes al lloguer d’habitatges | Noudiari.es

Formentera ofereix fins el dia 21 un servei d’informació sobre les ajudes al lloguer d’habitatges

@Noudiari/ L’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera ofereix fins al pròxim dia 21 de setembre un servei d’informació i assessorament sobre les ajudes per al lloguer d’habitatges que ha tret el Govern balear, en la mateixa es recull tota la documentació que s’ha d’entregar per demanar-les.D’aquesta manera s’espera facilitar a les persones interessades que realitzin el tràmit que es pot fer dos dies per setmana a les oficines de l’IBAVI de Formentera.

Imagen del Consell de Formentera

Des del Consell de Formentera recorden que el Govern balear ha tret una convocatòria d’ajudes amb fons propis autonòmics per als residents a Eivissa i Formentera que tinguin lloguers d’ entre 600 i 800 euros.

Fins a un 40% del lloguer

Aquestes són ajudes per a persones que resideixen a les Illes Balears per pagar el lloguer del seu domicili habitual, i que tenen ingressos iguals o inferiors a 22.365 euros la unitat familiar. Es paga fins a un 40% de l’ import del lloguer.

Les ajudes que s’atorguen són per lloguers de 2017, des de gener a  desembre i tot i que es convoquin ara es paguen amb efectes retroactiu des de gener.

L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres de 9 a 14h i el dijous de 16 a 18h.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *