L’Ajuntament de Santa Eulària i els clubs ofereixen quasi 40 Escoles Esportives per als més petits | Noudiari.es

L’Ajuntament de Santa Eulària i els clubs ofereixen quasi 40 Escoles Esportives per als més petits

@Noudiari/ L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i diferents clubs del municipi posen en marxa aquest mes d’octubre un total de 38 Escoles Esportives, unes activitats adreçades als més petits per aconseguir que s’introdueixin en algun esport o que desenvolupin la seva passió, a més d’oferir una via d’oci alternatiu i treballar de forma divertida valors com l’esforç, el companyerisme o l’esportivitat.

Imagen de la fachada del Ayuntamiento de Santa Eulària. Foto: D.V.

Aquesta quarantena d’Escoles ofereixen formació a una vintena de disciplines esportives diferents, a més d’una categoria especial per a nens de 4 a 7 anys anomenada ‘pre-esport’ i que no està orientada a la pràctica d’una activitat concreta i reglada sinó que pretén que els petits s’iniciïn en el gust de l’exercici físic i de l’exploració de les seves capacitats atlètiques, sempre a través del joc i de l’experimentació, sense grans exigències físiques.

Futbol, bàsquet o handbol

Entre l’oferta que es presenta per a aquest curs 2017-2018 figuren clàssics com el futbol, ​​el bàsquet o l’handbol, però també activitats menys comuns com escacs, kickboxing, golf, natació de competició, golf, tir amb arc o busseig. La llista es completa amb piragüisme, natació, vela, tennis, lluita olímpica, tennis de taula, triatló, judo, taekwondo, gimnàstica rítmica, ciclisme, futbol sala i atletisme.

S’ofereixen activitats en les cinc ‘parròquies’, si bé la gran majoria tenen lloc a Santa Eulària, aprofitant moltes d’elles les instal·lacions municipals. En el cas d’es Puig d’en Valls, s’ofereix iniciació al bàsquet amb el PDV i el Club de Bàsquet s’Olivera i futbol amb el CD Puig d’en Valls, així com handbol amb el H.C. Puig d’en Valls. En el cas de Santa Gertrudis es podrà optar pel futbol, ​​amb la A.E. Santa Gertrudis, el tennis amb el Club Tennis Santa Gertrudis, el triatló amb Ibiza Blue Challenge i la natació i natació de competició amb el Club Nàutic Santa Eulària. A Sant Carles i Jesús les escoles municipals es cenyeixen a la col·laboració amb els clubs de futbol locals.

Els dies en què tindran lloc les sessions, els seus horaris, els rangs d’edat inclosos i qualsevol altra informació pot ser consultada directament amb els clubs implicats o mitjançant el departament d’Esports de l’Ajuntament en els telèfons 971 33 60 04, 971 19 77 51 o a través del correu electrònic esports@santaeularia.com.

Activitats per a adults

A més de les escoles municipals, l’Ajuntament també compta amb una llista d’activitats esportives per a adults que es presten de manera directa o mitjançant acords amb altres entitats. Les activitats recollides figuren natació (amb variants per a embarassades, aquagym i altres), activitat física per a majors, tennis, gimnàstica de musculació, tennis  taula, taekwondo, ioga, tai-txi, kickboxing, judo o petanca. A més, es compta amb un gabinet de fisioteràpia.

Una respuesta para L’Ajuntament de Santa Eulària i els clubs ofereixen quasi 40 Escoles Esportives per als més petits

  1. ciudadano Responder

    26 septiembre, 2017 en 7:10

    mira que bien, en jesus tenemos una amplísima oferta deportiva….. única y exclusivamente FUTBOL! que maravilla, que igualdad de posibilidades frente al resto del municipio. Como siempre nos tocará recurrir a la oferta del ayuntamiento de Ibiza o del consell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *