Obert el termini perquè les associacions s’inscriguin al projecte del Consell d’Eivissa i el Grup Leader d’enfortiment de les entitats | Noudiari.es

Obert el termini perquè les associacions s’inscriguin al projecte del Consell d’Eivissa i el Grup Leader d’enfortiment de les entitats

@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa i el Grup d’Acció Local per al Desenvolupament Rural i Pesquer d’Eivissa i Formentera, més conegut com a Grup Leader, impulsen un projecte per que les entitats puguin realitzar una gestió eficient i eficaç dels serveis socials insulars que s’implementaran mitjançant la Cartera de Serveis.El projecte està dividit en diferents fases: d’una banda, les organitzacions participants realitzaran ua autodiagnòstic que reflectirà les febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats a les quals s’enfronten; amb aquesta informació, es definiran plans d’acció amb els objectius a aconseguir i les accions a implementar-se; la fase d’execució dels plans se centraran en la formació, el treball de grup i en l’acompanyament perquè els aprenentatges puguin fer millorar la vida organitzativa; i, finalment, el projecte finalitzarà amb l’avaluació del mateix i amb la difusió dels resultats aconseguits.

Imatge d’una jornada del Grup Leader.

El passat dia 15 de setembre es va realitzar una primera presentació al Casal d’Entitats de Cas Serres, en un acte al qual va assistir la directora insular d’Igualtat i relacions amb les entitats, Judith Romero. Els representants de totes aquelles entitats que estiguin interessades a participar i que no van poder assistir a la presentació poden posar-se en contacte amb el Grup d’Acció Local Leader, qui els facilitarà tota la informació i documentació necessària per realitzar la inscripció, el termini de la qual finalitza el 28 de setembre.

Els interessats es poden informar escrivint al correu leaderpitiuses@gmail.com, a la web www.leadereivissaiformentera.com o cridant al telèfon 971 195 490.

Des del Consell recorden que aquest projecte es desenvolupa amb el finançament de Fons Agrari de Desenvolupament Rural de la Unió Europea, el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, i el Consell Insular d’Eivissa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *