41 restaurants participen en les jornades gastronòmiques #EivissaSabor | Noudiari.es

41 restaurants participen en les jornades gastronòmiques #EivissaSabor

@Noudiari/El Consell d’Eivissa i la PIMEEF han presentat les jornades gastronòmiques de tardor #EivissaSabor17, que se celebren des del 20 d’octubre fins al 10 de desembre, i en què participen 41 restaurants de tota l’illa. Els directors insular de Turisme i Agricultura, Vicent Torres i Vicent Tur, respectivament, i el president de PIMEEF Restauració, Joan Riera, han presentat aquesta nova edició, que continua amb els objectius de promocionar “la nostra gastronomia i els productes d’Eivissa” entre residents i turistes.La sisena edició d’aquestes jornades gastronòmiques ofereixen la possibilitat de degustar tapes a 7 euros (sempre acompanyades de vins de la terra) i menús a 25 euros (begudes no incloses). Propostes molt variades, amb productes quilòmetre zero vinculats a les tradicions, la cultura i el paisatge de l’illa, com és el cas de l’ametlla, la garrova, la sobrassada, els peixos de la marca de garantia Peix Nostrum o l’oli d’oliva verge extra, entre molts altres.
Al costat dels menús als restaurants, aquestes jornades inclouen diversos esdeveniments gastronòmics, tots ells d’entrada lliure. El primer tendrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre: Visita a la “sitja” de Corona, amb l’ametlla i la garrova d’Eivissa com a protagonistes. Els assistents podran descobrir varietats i usos culinaris. La visita està programada de 11.00 a 13.00 hores i tots els interessats podran acudir en bus de forma gratuïta, amb reserva prèvia de places al telèfon 626 90 47 28 o mitjançant el correu ibizasabor@gmail.com. L’autobús sortirà a les 10.30 hores del Multicines Eivissa.

Presentación de las Jornadas Gastronómicas Eivissa Sabor.

El dia 11 de novembre serà jornada de portes obertes al Trull de Sant Joan de 10.00 a 13.00 hores. Aquest dia es podrà degustar el primer oli d’Eivissa de la campanya 2017.

El 18 de novembre, els protagonistes seran els pescadors. Dia per conèixer el treball quotidià de les confraries de pescadors, la importància de la marca de garantia Peix Nostrum i els seus reptes de futur. A més, s’ha organitzat un taller mediambiental per a boixos i boixes: ‘Pescadors per un dia’. També serà possible degustar tapes elaborades amb moll, un dels productes de temporada. Fa falta reserva prèvia al telèfon 626 90 47 28 o mitjançant el correu ibizasabor@gmail.com
Després de l’èxit del primer Taller de Formació en Sala i per donar resposta a la demanda dels professionals d’Eivissa en aquest sentit, s’oferirà el segon taller magistral amb un ponent de luxe: Juan Diego Sandoval, Premi Nacional de Gastronomia com a Millor Director d’ sala. Dirigeix ​​la sala del restaurant Coque (Madrid), amb dos estrelles Michelin. A més, és el responsable del disseny i la gestió dels aspectes empresarials del grup. El taller magistral se celebrarà al Saló de Plens del Consell d’Eivissa. S’ha de fer reserva prèvia al mateix telèfon i correu.
Finalment aquestes jornades ofereixen un Taller de creativitat amb ametlla i garrova a sis mans. Tradició i innovació s’uneixen amb la participació de José Miguel Boned (Es Ventall); Íñigo Rodríguez (El Restaurante de Pachá), Catalina Riera (Ca n’Alfredo) i Maria Marí Tur (Ca na Ribes). Imprescindible reserva prèvia al mateix telèfon i correu.
En definitiva, aquestes jornades gastronòmiques també reten homenatge a tots els productors que, amb molt d’esforç i veritable passió, ens ofereixen una part de la història de l’illa amb cada etiqueta i marca de qualitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *