Formentera demana l’ús públic d’una part del port de la Savina | Noudiari.es

Formentera demana l’ús públic d’una part del port de la Savina

Foto de J.A. Arribas

@NoudiariEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, demanarà a l’Autoritat Portuària de Balears que destini part del port de la Savina a l’ús públic, enfocat al sector nàutic de Formentera.

Ferrer afirma que vol “que una part del port també es destini a la gent de la mar i així recuperi els usos tradicionals i contribueixi a la revitalització de la Savina”.
El Consell fa aquesta petició davant l’anunci que ha fet l’APB de que no prorrogarà la concessió de Formentera Mar, un dels dos ports esportius que hi ha al port de la Savina.

Per al president de la institució insular, “el canvi de Port Esportiu a Club Nàutic seria una oportunitat per acostar el port a la gent de la illa i afavorir el seu ús social, cultural, esportiu i recreatiu entre els residents”.

A més, Jaume Ferrer ha recordat que el Consell de Formentera està desenvolupant el projecte de regulació de l’estany des Peix, que segons ha declarat ”amb aquesta mesura es veuria facilitat perquè hi hauria un increment de l’espai d’amarraments disponible per la flota d’esbarjo local”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *