L’Ajuntament d’Eivissa llença la campanya “Cobertura en català” | Noudiari.es

L’Ajuntament d’Eivissa llença la campanya “Cobertura en català”

 

L’Ajuntament d’Eivissa ha començat una nova campanya de dinamització lingüística.

@Noudiari/La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat una nova campanya de dinamització lingüística anomenada “Cobertura en català”, aquest títol vol expressar que ens trobem en un món en que estam constantment connectats amb els mòbils i la importància de tenir cobertura per comunicar-nos. En aquest cas, la campanya de normalització el que ofereix és una cobertura en català.La campanya, es desenvoluparà als diferents barris de la ciutat i, sempre que sigui possible, en col·laboració amb l’associació de veïns del barri. Cobertura en català estarà dividida en tres eixos: els tallers de conversa per adults, les sortides de cap de setmana i les activitats infantils.

El primer barri de la ciutat d’Eivissa on es durà a terme serà a ses Figueretes. Al llarg dels propers dissabtes d’octubre s’han organitzat tres sortides diferents de forma conjunta amb l’Associació de Veïns de Figueretes. Aquest tipus d’activitat té com a finalitat conèixer l’entorn on ens movem i aprendre les paraules associades amb aquest entorn.

La primera sortida serà el proper dissabte 14 a Madina Yabisa i Dalt Vila, una visita guiada per conèixer el Museu i Dalt Vila. La següent serà el dissabte 21 d’octubre on es visitarà el mercat com a forma per conèixer els productes i la gastronomia eivissenca i el dissabte 28 d’octubre, la visita serà a les esglésies de la ciutat.

La propera setmana també començaran els tallers de conversa, una activitat que es realitza en grup per practicar el parlar en llengua catalana i així agafar fluïdesa en la parla oral. Les inscripcions a aquests tallers encara estan obertes.

El darrer dels tres eixos és el de les activitats per infants. Aquestes activitats es realitzaran amb la finalitat de donar a conèixer la llengua amb unes activitats adaptades per a infants i que puguin aprendre la llengua de forma entretinguda.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *