El Fons Pitiús organitza un programa d’intercanvi amb mestres de Nicaragua | Noudiari.es

El Fons Pitiús organitza un programa d’intercanvi amb mestres de Nicaragua

@Noudiari / Aquests dies es troba a Eivissa en Donald Montalvan Sánchez, mestre de l’escola Edmundo Díaz Ríos, al municipi de San Lucas, Madriz, a Nicaragua.
Ha vingut convidat pel Fons Pitiús per fer un intercanvi d’experiències amb mestres de les escoles que pertanyen a la Xarxa de Centres Educatius Solidaris del Fons Pitiús però, especialment, amb l’escola que està agermanda amb la seua, el CEIP Sa Joveria.

Anualment el Fons Pitiús, finança un intercanvi entre mestres de les escoles de la Xarxa amb mestres de les escoles agermanades a Nicaragua.

En aquest sentit, l’any passat una mestra del CEIP Santa Gertrudis va estar un mes compartint el dia a dia amb diversos centres escolars d’aquell país.

Enguany és el torn de Nicaragua.
Durant la seva estada aquí, en Donald Montalvan tindrà l’oportunitat de conèixer el sistema educatiu d’aquí i d’explicar a l’alumnat la seva experiència com a mestre d’alumnes de cinquè i sisè a una escola rural de la comunitat de Chichicaste.

Aquesta escola té un centenar d’alumnes d’infantil i primària i no compta amb llum elèctric, per la qual cosa la creativitat és una eina molt necessària.

A banda de les visites a les escoles, aquest mestre mantindrà reunions amb la Delegada d’Educació, el director del CEP, amb l’STEI i amb la Presidenta del Fons.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *