Formentera celebra la Diada de Voluntaris de Protecció Civil d’Eivissa i Formentera | Noudiari.es

Formentera celebra la Diada de Voluntaris de Protecció Civil d’Eivissa i Formentera

@Noudiari/ Formentera va acollir ahir la celebració de la Diada de Voluntaris de Protecció Civil d’Eivissa i Formentera amb la participació de 250 persones.A la jornada festiva es varen sumar voluntaris de totes les agrupacions d’Eivissa, Sant Josep, Sant Antoni, Sant Joan, Santa Eulària, Vila, l’agrupació de Formentera, i la de Marratxí, com a convidats especials des de Mallorca.

Els participants varen fer una excursió per la zona de Can Marroig i després es varen traslladar al mòdul esportiu de l’IES Marc Ferrer, on es va fer una exposició del material de Protecció Civil i els Bombers de Formentera, i una demostració de l’Unitat Canina K9 de la Policia Local de l’illa. Després es va oferir un dinar pels voluntaris.

A l’acte també assistiren el president del Consell, Jaume Ferrer, i la consellera del Govern balear, Fanny Tur, entre d’altres autoritats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *