Formentera presenta la campanya de Nadal de la iniciativa ‘Compra a Casa’ | Noudiari.es

Formentera presenta la campanya de Nadal de la iniciativa ‘Compra a Casa’

@Noudiari/ La consellera de Comerç, Alejandra Ferrer, i la tècnica de l’àrea, Amalia Mora, acompanyada del president de la PIMEF, Pep Mayans, i la seva gerent, Lidia Álvarez, han presentat la campanya especial de Nadal de ‘Compra a Casa’, feta per aquestes festes.La consellera ha explicat que la campanya ‘Compra a Casa’ es va posar el mes de desembre de l’any passat i hores d’ara ja s’han expedit 1.060 targetes entre els formenterers, amb les quals s’obtenen importants descomptes, i hi ha 31 establiments adherits. L’objectiu, segons ha apuntat, és “fomentar la compra en el petit comerç de Formentera i que ciutadans i comerciants s’ajudin mútuament, donant serveis i vida als carrers de Formentera”.

Comprar a casa té premi
Per continuar amb l’impuls de les compres a Formentera s’han fet dues iniciatives especials per aquestes festes. La primera “Al Nadal Compra a Casa” amb la qual les compres als establiments adherits a la campanya ‘Compra a Casa’ tindran premi: el 1r premi serà una targeta Compra a Casa amb 200 euros, el 2n premi una targeta Compra a Casa amb 100 euros i el 3r premi una targeta Compra a Casa amb 50 euros. El sorteig es realitzarà el dimarts 10 de gener de 2018.

La segona iniciativa es titula “Anar al Mercat de Nadal té premi”, i és que es donarà una papereta per cada 15 euros de compra o consumició al Mercat de Nadal. Entre tots els participants es sortejaran cinc targetes ‘Compra a Casa’ amb 100 euros cadascuna. Recordem que el Mercat de Nadal s’inaugura demà a les 17.30h i entre l’1 de desembre i el 7 de gener aquest serà el seu horari d’11.00-15.00 h i de 17.00-00.00 h.

Més de 717.000 € gastats
Segons ha explicat la gerent de la PIMEF, Lidia Álvarez, durant aquest 2017 els formenterers s’han gastat 717.423,86 euros en els establiments adherits a la campanya ‘Compra a Casa’ en les compres que han fet amb les seves targetes i gràcies a aquestes compres s’han acumulat 14.716€ en descomptes.

Black Friday
El passat divendres 24 de novembre va tenir la jornada “Black Friday a Formentera”, inclosa dins la campanya Compra a Casa. Durant aquesta jornada totes les compres, superiors a 15 euros, que es realitzen en els establiments adherits a la campanya Compra a Casa varen participaran en el sorteig d’una targeta regal amb 50 euros.

El guanyador del sorteig s’ha donat a conèixer avui, i el premi ha recaigut en José Ramón Mateos, segons ha anunciat el president de la PIMEF. Durant el Black Friday els formenterers varen gastar 9.766 euros en compres dins els comerços adherits a la campanya.

La targeta es pot obtenir en qualsevol dels comerços adherits a la campanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *