La restauració del retaule de Jesús s’explicarà en dues conferències | Noudiari.es

La restauració del retaule de Jesús s’explicarà en dues conferències

@Noudiari / El proper dimecres 15 de novembre, a les 20,30 hores, tindrà lloc a l’església de la Mare de Déu de Jesús la conferència La restauració del retaule: un clar exemple de l’evolució de la neteja de la policromia.
La xerrada anirà a càrrec de les restauradores Margalida Vives, Neus Peinado, Zaira Bordoy i Virginia Garau, i forma part del programa d’activitats al voltant de l’exposició sobre el retaule de Jesús que ha organitzat el departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa.

Sobre aquesta mateixa temàtica, el pròxim dia 21 de novembre es realitzarà una conferència sobre l’obra pictòrica del taller dels Osona, els mestres artesans que van crear el retaule de Jesús.

Aquesta xerrada serà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2017-2018 de la seu a Eivissa de la UNED i serà impartida pel doctor Ximo Company i Climent, catedràtic d’Història de l’Art, professor de l’Art a l’Època Moderna (s. XV-XVIII) i director del Centre d’Art d’Època Moderna (CAEM) de la Universitat de Lleida i especialista en l’obra pictòrica del taller dels Osona.

El Consell d’Eivissa, que és membre de la Junta Rectora del Patronat de la UNED i finança l’activitat no docent que desenvolupa a Eivissa, és qui ha proposat al doctor Company per aquesta ponència d’obertura del curs acadèmic, i ha comptat amb el vist-i-plau de la UNED.

La xerrada serà a les 18,00 hores a l’auditori de la seu de la UNED a Eivissa (antiga seu del Consell Insular del carrer Bes).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *