Les empreses d’Eivissa aprendran com millorar el seu “Màrqueting Online per Exportar” | Noudiari.es

Les empreses d’Eivissa aprendran com millorar el seu “Màrqueting Online per Exportar”

@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa i la Delegació d’ICEX a Balears organitzen el seminari “Màrqueting Online per Exportar” amb l’objectiu d’ajudar les empreses eivissenques a desenvolupar estratègies de màrqueting en línia d’èxit que els permetin millorar les seues exportacions i el seu negoci internacional.El seminari tendrà lloc el proper 14 de novembre, dimarts, a la seu del Consell Insular a Eivissa (avinguda d’Espanya, 49) en horari de tarda, de 16.00 h a 17.30 h.
En l’actualitat, qualsevol empresa que vulgui exportar els seus productes i/o serveis a altres països o vulgui internacionalitzar el seu negoci necessita utilitzar el màrqueting en línia d’una manera professional i adequada.

Imatge de la façana del Consell d’Eivissa.

En aquest sentit, dissenyar i treballar amb una estratègia de màrqueting en línia per exportar és fonamental. I així, per exemple, cal que les empreses adaptin els seus webs als països objectiu, treballin el posicionament SEO/SEM per aconseguir visibilitat en cercadors utilitzats en els països del seu interès, siguin actives en les xarxes socials més utilitzades en aquests mercats internacionals, realitzin campanyes de email màrqueting o de màrqueting d’afiliació (a través de blocaires, YouTubers…), tenguin presència en plataformes i ‘marketplaces’ d’aquests mercats, etc.
El Consell Insular d’Eivissa i la Delegació d’ICEX Espanya Exportació i Inversions a Balears organitzen aquest Seminari amb la finalitat de donar idees i recomanacions per treballar el màrqueting en línia per a la internacionalització d’una forma estratègica.
El seminari serà impartit per l’expert en màrqueting en línia Xavier March, màxim responsable de l’empresa Refinería Web, que explicarà els passos a seguir per crear una estratègia reeixida de màrqueting en línia en mercats exteriors i presentarà exemples pràctics de empreses que utilitzen amb èxit el màrqueting en línia en els seus negocis internacionals.
La inscripció per a aquest seminari és gratuïta i poden realitzar-la al portal www.icex.es.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *