L’Institut d’Estudis Eivissencs prepara una excursió a Ses Formigues | Noudiari.es

L’Institut d’Estudis Eivissencs prepara una excursió a Ses Formigues

@Noudiari / L’Institut d’Estudis Eivissencs a través del seu Grup de Coneixement del Medi, prepara la primera sortida que serà el proper dissabte 11 de novembre a les 10, 00 hores i consistirà en una excursió a Ses Formigues.El lloc de trobada serà a la seu de l´Institut, a la Vía Púnica, 29.

 

 El segon punt de trobada serà al Camp d’Aprenentatge de sa Cala.

 

Segons Josep A. Prats i Joana Tur, del Grup de Coneixement del Medi de l’Institut d’Estudis Eivissencs, aquesta es ”una de les sortides emblemàtiques de l’excursionisme a Eivissa”. ”És un recorregut per un tram de costa al nordest de l’illa, al qual només s’hi pot arribar caminant, passant per raconades de gran bellesa, com Cala de Jonc o per la punta de s’Escullat, d’una gran bellesa paisatgística”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *