Projecte Mut presenta “La vida rima” a Can Jordi en petit format | Noudiari.es

Projecte Mut presenta “La vida rima” a Can Jordi en petit format

@Noudiari / Projecte Mut faran un showcase acústic del seu nou disc a Can Jordi avui a les 13:30h. En el que serà un avanç del concert de presentació a Eivissa del nou disc (encara pendent de data), en aquesta ocasió Projecte Mut  interpretaran algunes cançons en format acústic i signaran exemplars del seu CD  “La vida rima”.La banda ho feia públic al seu Facebook: “Encara no hem anunciat concert de presentació de #LaVidaRima a casa (serà en breu) però us trobam tant a faltar que abans us tenim una petita sorpresa: aquest dissabte dia 11 a les 13:30h serem a Can Jordi firmant CD’s i tocant unes cançonetes en acústic, incloent algunes noves… Us hi esperam a tots i a totes!!!”

En una entrevista publicada fa pocs dies a Nou Diari, en David Serra afirmava que “vam passar un parèntesi d’un any i mig de canvi de companyia (aspectes legals que són horribles i ens tenien aturats, sense poder fer res), i per això aquest disc l’hem agafat amb moltes ganes”. També afegia que tenen “molta il·lusió perquè un nou disc és com un fill nou: n’estam molt contents i l’hem de presentar en societat, hahaha!”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *