Rebuda al Consell de tres estudiants premis d’Astrofísica | Noudiari.es

Rebuda al Consell de tres estudiants premis d’Astrofísica

@Noudiari / Aquest dijous, el Consell d’Eivissa ha rebut als tres alumnes de l’institut de Sa Blanca Dona que han guanyat el primer premi d’un concurs nacional d’Astrofísica celebrat a Ermua (Biscaia).
Així, el Consell reconeix la bona feina dels alumnes Francine Milla i Renato Rohtkopf, de quart de secundària, i d’Irene Rodríguez, de tercer de secundària, guanyardors del premi, ex aequo, dins la modalitat Adopta una estrella – Investiga en Astrofísica.

A la recepció, la vicepresidenta primera del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, i el conseller insular d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, han entregat als estudiants un diploma que reconeix els seus mèrits així com un val de regal de 100 euros per dedicar a la compra de llibres.

Tant la vicepresidenta com el conseller han felicitat als joves pels seus èxits i els han encoratjat a continuar dedicant-se a la seua vocació científica, desitjant-los molta sort en els reptes futurs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *