Sant Josep participa al congrés Ecoplayas per a la gestió sostenible del litoral | Noudiari.es

Sant Josep participa al congrés Ecoplayas per a la gestió sostenible del litoral

@Noudiari / La regidora de Medi Ambient i Platges de Sant Josep, Neus Marí, va assistir la setmana passada al XIX Congrés Internacional de Platges organitzat per Ecoplayas a Donostia, baix l’objectiu d’oferir una visió tècnica global de tots els aspectes relacionats amb el món de les platges i la seua gestió seguint criteris de sostenibilitat.
Durant la trobada, dirigida a representants polítics, tècnics, enginyeries i universitats, es van presentar casos pràctics de resolució de problemes en diferents punts del litoral espanyol.

Els experts van tractar assumptes de molt interès per Sant Josep, com les bones pràctiques en la gestió del litoral, els sistemes de regeneració dunar a platges urbanes, la gestió intel.ligent de residus marins, l’enfocament de les activitats humanes a espais protegits o l’ús d’aplicacions per avaluar dades i obtenir visions globals de les problemàtiques, entre d’altres.  

Una de les principals conclusions del congrés fou la necessitat de que les institucions treballin amb plans estratègics d’actuacions a les platges, com està fent la Regidoria de Medi Ambient de Sant Josep, que ha impulsat l’Estudi de la Capacitat de Càrrega a les platges i que prepara diferents actuacions a curt, mitjà i llarg termini.

Ecoplayas és una iniciativa organitza per Ategrus, una associació que treballa en sistemes de gestió de recursos, neteja i medi ambient.

L’objectiu d’aquests congressos, que s’organitzen des de l’any 1985 amb molta implicació d’ajuntaments i altres entitats, és millorar la qualitat de les platges i les aigües de bany i donar solucions als problemes creats per l’explotació de l’entorn natural, especialment degut a usos turístics.

Una respuesta para Sant Josep participa al congrés Ecoplayas per a la gestió sostenible del litoral

  1. sin castigo Responder

    14 noviembre, 2017 en 14:35

    Jajajajaja!
    Es como decir que Ignacio González es ponente en un simposium de anticorrupción!

    Vaya cracks!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *