Vicent Torres rep els representants del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears | Noudiari.es

Vicent Torres rep els representants del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears

@Noudiari / El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, acompanyat de la vicepresidenta segona i consellera d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, Marta Díaz, ha rebut aquest dimarts 28 de novembre, els representants del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES), que han visitat la institució amb el seu president, Carles Manera, i el vicepresident, Alejandro Texías, al capdavant.El president d’Eivissa els ha donat l’enhorabona per la recuperació d’aquest òrgan consultiu, eliminat en 2012 per l’anterior govern autonòmic.

Durant aquest dimarts al matí, els representants del CES, juntament amb el seu equip tècnic, han mantegut diverses reunions de feina amb els representants del Consell Insular.

El CES s’ha compromès a facilitar al Consell Insular totes aquelles dades i informes que pugui necessitar.

Els seus responsables preparen la posada en funcionament d’un nou sistema d’informació de dades socioeconòmiques desagregades per illes, el que permetrà disposar d’informacions com el PIB o el nivell de renda per càpita fins i tot per municipis.

El president del CES ha destacat ”que el nou sistema d’informació ajudarà les administracions públiques i també al sector privat en la presa de decisions sobre polítiques públiques o prioritats d’inversió”, ha assenyalat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *