Alejandro Puertas, procedent de les categories inferiors del Levante, s’incorpora a la plantilla de la SD Formentera | Noudiari.es

Alejandro Puertas, procedent de les categories inferiors del Levante, s’incorpora a la plantilla de la SD Formentera

@Noudiari/ La SD Formentera ha anunciat avui el fitxatge d’Alejandro Puertas Brunet (Saragossa 2 de febrer de 1999), jugador procedent de les categories inferiors del Levante UD.Puertas és un jugador que desenvolupa la seva funció al centre del camp amb caràcter ofensiu. Un migcampista polivalent amb gran domini de pilota que aportarà joventut i frescor a la plantilla.

Alejandro Puerta.

A pesar de la seva joventut, té prou experiència en el futbol i ha set convocat per la selecció aragonesa SUB 18, segons han especificat des de la SD Formentera.

Alejandro Puertas és el segon reforç de l’equip que dirigeix Tito García Sanjuán i es preveu que s’incorpori a la disciplina de l’entrenador el dijous 28 de desembre, quan tot l’equip torna als entrenaments.

“A poc a poc anem donant forma a la plantilla per garantir una estabilitat de l’equip davant l’exigència que requereix la competició de Segona B i les lesions que tant estan perjudicant en aquesta primera volta de lliga”, han indicat des del club.

La SD Formentera ha remarcat que la plantilla encara “no està tancada” i per tant, en els propers dies es presentaran més fitxatges.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *