Cita amb la música clàssica, el cinema social i els documentals, durant el mes de gener a Can Jeroni | Noudiari.es

Cita amb la música clàssica, el cinema social i els documentals, durant el mes de gener a Can Jeroni

@Noudiari/El mes de gener serà especialment cinèfil al Centre de Cultura Can Jeroni, amb la projecció de diferents pel·lícules de temàtica social i diversos documentals, entre ells Eivissa Jazz the Experience, realitzat per l’eivissenc Marco Torres Walker, així com la projecció del palmarès 2017 de l’Eivissa Cinema Fest. Els fans de la música clàssica tindran també l’oportunitat de gaudir d’un concert a quatre mans, amb el pianista Miguel San Miguel i la violinista María Laura Boned. Oferiran un programa especialment concebut per emocionar l’espectador. Fins a mitjan mes continua també a la sala d’exposicions de Can Jeroni la mostra “Terres & Roc”, dels artitas Menéndez Rojas i Miquel Planas.

Imagen del centro cultural Can Jeroni.

12 de gener (20.30 hores)

Divendres de Cine: The Carer (L’últim acte) (2016)

Dirigida per János Edelényi, The Carer (L’últim acte) explica la història del llegendari actor Sir Michael Gifford, que viu reclòs a la seua casa de camp. Des de fa anys pateix una malaltia degenerativa que intenta amagar al públic. En altra temps apassionat i faldiller, s’ha convertit en una persona intractable que es nega a acceptar la seua condició. La seua filla, Sophia, i la seua antiga amant i ara majordoma, Milly, es desesperen buscant infermeres. Fins que apareix Dorottya, una jove cuidadora hongaresa, que secretament aspira a convertir-se en actriu.13 de gener (20.30 hores)

Concert: Bis @ bis amb el programa “Emocions”

Miguel San Miguel al piano i María Laura Boned al violí ofereixen un concert pensat per despertar les emocions dels oients. El programa inclou obres que tenen molta càrrega emocional i que són d’una gran bellesa.

19 de gener (20.30 hores)

Divendres de Cine: Asphalte (La comunitat dels cors romputs) (2015)

Aquesta pel·lícula francesa, amb guió i direcció de Samuel Benchetrit, va obtenir en 2015 el premi César al millor guió adaptat. Presenta una successió de trobades improbables que porten tendresa, somriures i compassió a un univers d’alienació urbana.

20 de gener (20.30 hores)

Projecció Documental: Ibiza Jazz the Experience

Documental dirigit per Marco Torres Walker que desvetlla el procés pel qual es produí l’Eivissa Jazz Experience de 2016. Aquesta trobada va estar formada per músics que no havien tocat junts abans. El sis són espanyols i els sis havien tocat al Festival Eivissa Jazz amb anterioritat.

23 de gener (20.30 hores)

Projecció del palmarès 2017 de l’Ibiza Cine Fest

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ibiza Cine Fest amplia horitzons amb la mateixa perspectiva inicial: acostar al públic cinema independent, d’autor i de vegades inèdit, que no trobarà a les sales comercials convencionals. Com a festival modern intenta crear una estructura que permeti al cineasta la difusió i, fins i tot, distribució dels films inscrits i a l’espectador entrar i acostar-se a aquest món mitjançant tallers, cinefòrums i altres activitats, també per a adolescents i infants.

26 de gener (20.30 hores)

Divendres de Cine: Aurore (50 primaveres) (2017)

Aurore Tabort està separada, acaba de perdre la feina i rep la notícia que serà àvia. Als 50 anys la seua vida sembla estar estancada, però quan es troba per casualitat amb un antic amor de la seua joventut, es produeix un canvi en Aurore, i es nega a admetre que aquesta podria ser l’ocasió perfecta per començar una nova vida. Producció francesa dirigida per Blandine Lenoir.

Hasta el 14 de gener

Exposició “Terres & Roc” de Menéndez Rojas i Miquel Planas

A la Sala d’Exposicions de Can Jeroni segueix la mostra “Terres & Roc”, amb l’obra artística de Menéndez Rojas i Miquel Planas, amb el comissariat de Maria Pau Ruiz. Es pot visitar de dimarts a diumenge, de 10.30 a 13.30 hores, i de dijous a dissabte, de 18 a 21. A causa de l’horari especial de Nadal, la sala, a més dels dilluns, tancarà els dies 6 i 7 de gener.

Una respuesta para Cita amb la música clàssica, el cinema social i els documentals, durant el mes de gener a Can Jeroni

  1. Anonymus9 Responder

    28 diciembre, 2017 en 23:59

    bon panorama com quasi sempre, endevant que tot anira be

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *