David Crespo, el primer reforç d’hivern per a la SD Formentera | Noudiari.es

David Crespo, el primer reforç d’hivern per a la SD Formentera

@Noudiari/ La SD Formentera ha anunciat avui el fitxatge de David Crespo Zurita (Palma de Mallorca 26/08/1995), el primer reforç d’hivern per a la plantilla de Tito García Sanjuán.Crespo té 22 anys i és un jugador hàbil i ràpid per les bandes. Arriba procedent del CD Llosetense, Tercera Divisió, i està previst que s’incorpori a la disciplina del club el dia 28 de desembre, quan tot l’equip torna als entrenaments.

David Crespo. Foto: Toni Ferrero. Futbol Mallorca

A pesar de la seva joventut i que encara no ha debutat a Segona Divisió B, David Crespo és un jugador amb un gran potencial futbolístic que va cridar l’atenció de diversos clubs durant el mercat estival. Finalment va ser fitxat pel CD Llosetense i ha desenvolupat la seva funció sobre el camp com a lateral dret des del principi de l’actual campanya.

Ara, arriba al club en una temporada històrica i en una situació immillorable tant en lliga com en Copa del Rei. “Estem segurs que amb la incorporació de Crespo, i altres jugadors que arribaran en breu, aconseguirem mantenir una estabilitat en la plantilla davant les lesions i seguirem amb l’actitud competitiva que hem demostrat en cada partit”, han apuntat des de la SD Formentera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *