El Consell d’Eivissa firma un conveni amb Creu Roja per garantir el servei d’atenció a persones sense sostre | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa firma un conveni amb Creu Roja per garantir el servei d’atenció a persones sense sostre

@Noudiari / Aquest dimarts 5 de desembre, el Consell Insular d’Eivissa i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per garantir el servei que la Creu Roja ofereix a través de l’UES, l’ Unitat d’Emergència Social.
El conveni ha estat signat per la consellera de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell, Lydia Jurado, i el president de Creu Roja a Eivissa, César David Loeffel.

L’ajuda del Consell és de 12.585 euros per mantenir el servei de l’UES, que té una cobertura a tota l’illa tot i que principalment atén a persones de les ciutats d’Eivissa i Santa Eulària.

L’UES atén una mitjana d’entre 15 i 30 persones que dormen al carrer, a qui proporciona aliments, estris d’higiene, mantes i roba d’abric.

La consellera Jurado ha explicat que “amb aquest ajut, el Consell col·labora per garantir un servei que té molta importància” i ha assegurat que “per aquest departament és indispensable atendre les persones en situació de vulnerabilitat i de tots aquells que es trobin en una situació d’exclusió social”, ha explicat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *