El Consell destina 300.000 euros a la millora del poliesportiu municipal de Sant Joan de Labritja | Noudiari.es

El Consell destina 300.000 euros a la millora del poliesportiu municipal de Sant Joan de Labritja

@Noudiari/ El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, acompanyat del conseller d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, ha firmat avui amb l’alcalde de Sant Joan de Labritja, Antoni Marí, un conveni pel qual l’administració insular destina 300.000 euros al projecte de millora del poliesportiu municipal de Sant Joan de Labritja.El conveni s’emmarca dins del programa d’inversions i millora d’instal·lacions esportives per contribuir a la promoció i desestacionalització turística.

En virtut d’aquest conveni, el Consell Insular d’Eivissa es compromet a realitzar l’aportació econòmica de 300.000 euros, que tendrà caràcter de màxima, amb un termini màxim per a la presentació de la darrera justificació de les obres realitzades de l’1 de desembre de 2018.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *