El grup eivissenc Quin Delibat! ultima aquesta setmana la gravació del seu nou disc | Noudiari.es

El grup eivissenc Quin Delibat! ultima aquesta setmana la gravació del seu nou disc

@Noudiari/ El grup eivissenc Quin Delibat! ultima durant aquesta setmana la gravació del seu nou disc, que portarà per títol Òrbites concèntriques, i que té prevista la seva publicació al primer trimestre del 2018.Es tracta de la tercera referència discogràfica de la banda, la continuació del seu debut Quin Delibat! de 2010 i l’EP Rituals d’Expiació, editat el 2015.

Els integrants de Quin Delibat! .Foto: Muchigraphy.

Com en els anteriors casos, el grup ha comptat amb la producció de Joan Barbé per gravar a Magrana Studios, on s’ha donat forma als 12 talls que integraran Òrbites concèntriques.

Algunes d’aquests cançons ja es podran escoltar el proper 30 de desembre al micro-concert que oferirà la banda al Parc de la Pau de Vila, a partir de les 12 hores del migdia, inclosa en el programa nadalenc de l’Ajuntament.

Quin Delibat! –integrat per Jordi Cardona (veu), Luis Escriche i Joan Torres (guitarres), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria)– es va formar el 2010 i acumula més de mig centenar de concerts arreu de les Pitiüses, Barcelona i a Mallorca, on van actuar el passat mes de setembre en el marc del festival FiraB!.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *