El grup Tremendos serà l’encarregat d’animar la Nit de Cap d’Any a Sant Ferran | Noudiari.es

El grup Tremendos serà l’encarregat d’animar la Nit de Cap d’Any a Sant Ferran

@Noudiari/ El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes, informa que el grup Tremendos serà l’encarregat de fer-nos gaudir de l’última nit de l’any. A partir de la 01.00 de la matinada, el grup català de versions més enèrgic del panorama nacional animarà l’ambient d’entrada en el nou any 2018 a l’envelat de Sant Ferran.Tremendos és un grup de versions compost per sis músics, amb una extensa trajectòria, que interpreten un repertori ple d’himnes multigeneracionals, amb les millors cançons dels anys vuitanta, noranta i actuals.

Des dels clàssics més coneguts en castellà (Los Secretos, La Guardia, Tequila, Ramoncín, Seguridad Social, El Último de la Fila, Fito y los Fitipaldis, Morat [Como te atreves], Celtas Cortos, Efecto Pasillo…), passant pels èxits en català més recordats (Sopa de Cabra, Txarango, Els Catarres, La Pegatina…), fins a hits internacionals com ‘Highway to Hell’ d’AC/DC, ‘Knocking on heavens door’, versionat per Guns’N’Roses…

Imatge del grup Tremendos.

“Aquest grup s’ha convertit en tot un referent del món musical. Per això aquest espectacle fresc i variat és ideal per a festes com aquesta”, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador que ha aprofitat per desitjar un bon any nou a tot el poble de Formentera.

A més, cal destacar que han rebut el segell de garantia de qualitat ‘Música 100% en directe’ concedit per ‘Musicat – Músics de Catalunya’ i el premi Arc al Millor Grup de Versions 2011, atorgat per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *