El port d’Eivissa acull una nova edició de la Cursa de s’Indiot | Noudiari.es

El port d’Eivissa acull una nova edició de la Cursa de s’Indiot

@Noudiari / El proper diumenge 10 de desembre se celebrarà la dissetena edició de la Cursa de s’Indiot de ciclisme en carretera, un conjunt de tres proves organitzada pel Consell d’Eivissa a través de l’empresa Ibiza Blue Challenge, i que compta també amb la col·laboració dels ajuntaments de Santa Eulària i d’Eivissa.La carrera competitiva tindrà una distància de 43 kilòmetres, amb sortida i arribada del port de la ciutat d’Eivissa.
La cursa començarà a les 10,00 hores i sortirà de l’avinguda de Santa Eulària de Vila i continuarà fins a la rotonda de ses Mines, a la carretera de Sant Carles, es desviarà per la carretera del Pla de Morna i després tornarà a Eivissa per la carretera de Sant Joan.
Aquesta prova té les places limitades a 220 participants i, actualment, les places ja estan cobertes i tenen una llista d’espera de 30 persones.
La carrera cicloturista sortirà d’Eivissa 10 minuts més tard que la cursa competitiva i tindrà un recorregut de 23 kilòmetres, es pot apuntar qualsevol persona a partir dels 13 anys i no té límits en el nombre de participants.
El recorregut també sortirà i acabarà a la ciutat d’Eivissa però, en aquest cas, el camí seguirà per la carretera de Santa Eulària fins desviar-se cap a la carretera de Sant Joan a l’alçada de la benzinera, per tornar posteriorment al punt de sortida.
Finalment, hi haurà una carrera junior d’un kilòmetre de distància a l’avinguda de Santa Eulària d’Eivissa, dirigida a tots aquells que tinguin entre 5 i 13 anys, i oberta també a totes les persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials.
La recollida del dorsal es podrà efectuar aquest proper dissabte 9 de desembre, de les 11,00 a 16,00 hores, a l’Oficina de Turisme situada davant l’estació marítima de Formentera del port d’Eivissa.
Les inscripcions es poden realitzar online a la web
El director insular d’Esports i Joventut, Fernando Gómez, ha destacat el bon ambient que acostuma a envoltar aquesta prova, que tindrà nombrosos premis per als participants gràcies a les donacions realitzades per diverses botigues i empreses col·laboradores.
Per la seua banda, el director de la prova, Juanjo Serra, ha explicat que els talls de trànsit a les carreteres de Santa Eulària i de Sant Joan seran entre les 9,50 hores i les 10,50 hores de diumenge, i que es calcula que cap tall serà de més de 10 minuts de durada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *