El PP de Formentera inicia dilluns la setena Campanya Solidària de Recollida de Juguetes | Noudiari.es

El PP de Formentera inicia dilluns la setena Campanya Solidària de Recollida de Juguetes

@Noudiari/ El PP de Formentera iniciarà aquest dilluns la seva setena Campanya Solidària de Recollida de Juguetes, destinada a recaptar regals per als nins amb menys recursos de Formentera.El termini per a realitzar les donacions s’obrirà el proper dilluns, dia 18 de desembre, i romandrà obert fins al divendres 22.

Els lliuraments es podran realitzar en horari de matí, entre les 12 hores i les 14 hores, i d’horabaixa, entre les 18 hores i les 20 hores.

Imatge duna edició anterior de la Campanya Solidària de Recollida de Juguetes del PP de Formentera.

Les juguetes es podran dipositar a la seu del PP, situada al Carrer Maria Serra, 20 de Sant Francesc (darrere de la joieria Viñets).

Amb aquesta iniciativa, el PP de Formentera “persegueix l’objectiu que cap nin de l’Illa es quedi sense regals el dia de Reis”. Per a això, un cop hagi conclòs la campanya solidària de recollida, les juguetes seran entregades al rector de Formentera, Miquel Àngel Riera Planells, i a l’Associació de Reis Mags.

La parròquia de l’Illa, al costat de l’Associació de Reis Mags, amb la col·laboració de Serveis Socials de Formentera, s’encarregarà de la distribució d’aquestes juguetes entre els nins amb menys recursos perquè el pròxim 6 de gener tots els petits de l’Illa puguin gaudir del dia especial que mereixen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *