Les llums de colors ja il·luminen el Nadal a Santa Eulària des Riu | Noudiari.es

Les llums de colors ja il·luminen el Nadal a Santa Eulària des Riu

@Noudiari L’acte simbòlic d’encesa de l’enllumenar nadalenc ha servit per donar el tret d’inici al programa de festes de Nadal al municipi de Santa Eulària des Riu.
Els alumnes de l’Escola Municipal de Música han acompanyat l’encesa amb un petit concert al costat de l’arbre instal·lat a la plaça de l’Ajuntament, durant el qual han interpretat diferents peces pròpies d’aquesta època.     

Abans d’encendre les llums, l’alcalde de Santa Eulària, s’ha dirigit als assistents per tal de desitjar-los unes bones festes i animar-los a participar activament en totes les activitats programades per aquests dies.

Vicent Marí ha recordat que Nadal “es temps de família,  tradició i celebració, però també és temps de solidaritat i generositat cap a les persones que pateixen més necessitats”.

En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat que “s’ha de ser solidari i ajudar als demés durant tot l’any, però encara més durant aquests dies tan especials per a tots”.

Enguany, l’Ajuntament ha destinat 45.000 euros a l’enllumenat de Nadal, amb la instal·lació de nous motius i lluminàries a diferents punts del municipi.

Un dels canvis més visibles és al carrer de Sant Jaume, on s’han canviat els antic dibuixos per noves figures nadalenques que permetran reduir el consum energètic de 8050 kw a 2280 kw.

També s’han instal·lat nous motius a es Puig den Valls i a la zona d’Isidor Macabich que no està afectada per les obres (la plaça i el tram de carrer fins al passeig marítim).

Com ja és tradicional, l’acte ha finalitzat amb una xocolatada oferta per l’Ajuntament a tots els assistents.

Des d’aquest dimarts 5 de desembre es succeiran els actes inclosos al programa de festes de Nadal que inclou una vintena de concerts i recitals de nadales i ‘caramelles’.

A més, el Punt Jove, el teatre Espanya i els centres de Jesús i es Puig den Valls acolliran aquestes festes tot un seguit de tallers, conta contes, espectacles i projeccions de cinema infantil.

Entre les propostes, destaca un taller d’astronomia al centre cultural de Jesús, la tradicional trobada de cors parroquials, el dia 26 de desembre, i l’espectacle del Ballet de Moscou ‘El Trencanous’, al Palau de Congressos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *