‘Quatre idees per a l’Audiència Nacional’, per Bernat Joan i Marí | Noudiari.es

‘Quatre idees per a l’Audiència Nacional’, per Bernat Joan i Marí

Després de la incontestable victòria electoral (amb participació rècord) de l’independentisme a Catalunya, vist que, malgrat tots els malgrats Espanya no se’n surt, he pensat de fer una col·laboració nadalenca al Regne d’Espanya fent algunes propostes per a la tribu de l’Audiència Nacional (únic organisme polític capaç d’enfrontar-se al pèrfid independentisme):

1. Vist que les manifestacions de la Diada constitueixen un «germen criminal», es podria procedir a investigar molt seriosament l’afició del Barça. Ja heu portat davant el vostre tribunal un bon home com a instigador d’una xiulada al Borbó (com si la gent no pogués xiular qui volgués!); ara podríeu emprendre-la contra els aficionats del Barça que en celebrin les victòries. És bastant evident que el Barça forma part de la vostra idea d’antiEspanya. Per tant, canya al mono fins que parli castellà!

Bernat Joan i Marí.

2. Tenint en compte que la Junta Electoral va prohibir els llaços grocs i d’altres aditaments, potser podria els membres d’aquest club polític podrien fer un tomb per l’Iran. Allà fan una pràctica que l’Espanya actual podria vestir tranquil·lament de democràtica: fan una tria dels partits que es poden presentar a les eleccions. Així s’eviten les sorpreses.

3. Com que ja us heu ficat amb la vestimenta, podríeu fer una passa endavant i prohibir la barretina. Constitueix un símbol evident d’independència nacional i d’imperialisme català a Eivissa (a les colles de ball pagès els hòmens la llueixen ostentosament, fent menyspreu de la sagrada unitat de la pàtria). Escapçada la barretina, escapçat l’independentisme.

4. La gent ha votat i a Catalunya hi torna a haver majoria independentista. Si ficau a la presó quaranta-tres (43) diputats, podreu aconseguir que n’Arrimadas sigui investida presidenta de la Generalitat. Que en faci les funcions el desconegudíssim i misteriosíssim “M. Rajoy” havent tret el seu partit tres diputats, fa allò que val més no escriure en un mitjà de comunicació (per no ofendre els pusil·lànimes). Per ficar-los a la presó bastarà, com heu demostrat a bastament, que compleixin amb el que porten en programa electoral.

Si, amb aquests consells, gratuïtament oferts, no us en sortiu, anau a pescar calamars amb en Juncker i disfrutau de la vida. I no l’amargueu als altres, sobretot.

Bernat Joan i Marí

4 Respuestas a ‘Quatre idees per a l’Audiència Nacional’, per Bernat Joan i Marí

 1. Leo Responder

  22 diciembre, 2017 en 18:32

  Me paso por este diario y, oh, ¿qué veo? La tribuna del señor Bernardo Juan Marino está ahí. Vamos a leer lo que ha escrito. Sorpresón. Ahí está, Mr. Bernard, fiel a lo suyo. Ojalá se conserve usted muchos años.

  Breve escolio, que no me quiero matar mucho:

  El independentismo catalán no es pérfido. Solo es estúpido. Es la mediocridad en la cresta de la ola. Se disfraza de justicia social pero, en realidad, deriva de un complejo de superioridad. Las razones aducidas para promover el independentismo no coinciden con sus motivaciones reales. Difícilmente hay remedio para esto.

  Un apunte más, y es una crítica que apunta más hacia el aspecto retórico: Bernat, como ironista… ai, no acaba de fer-me el pes.

  Por todo lo demás, le deseo una feliz navidad y un próspero año nuevo. El que quiera la independencia, que la consiga, y el que no la quiera, pues que también consiga lo suyo.

 2. luisluis Responder

  23 diciembre, 2017 en 17:52

  Estamos como en el 65 con la justicia en manos del regimen.

 3. luisluis Responder

  23 diciembre, 2017 en 17:54

  Según dicen ciudadanos podrá formar gobierno con el apoyo de El pais, El ABC, y el IBEX 35.

 4. Maiquel Responder

  5 enero, 2018 en 23:50

  Quinta idea , Cataluña se declara independientes y Messi ficha por el Real Madrid .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *