Sant Josep celebrarà aquest diumenge la X edició de la Cursa Popular de sa Salsa | Noudiari.es

Sant Josep celebrarà aquest diumenge la X edició de la Cursa Popular de sa Salsa

@Noudiari/ Aquest diumenge 17, es celebrarà la X Cursa de sa Salsa, organitzada pel Grup  Esportiu es Vedrà i en col·laboració  amb l’Ajuntament de Sant Josep, amb curses de promoció per a totes les edats i una proba en  ruta de 6 kilòmetres.El  punt de sortida serà a la Piscina municipal de Sant Josep a les 10 del  matí i  la prova reina començarà a les 11.15 hores.

La recollida de dorsals es farà dissabte de 17 a 19h al  CEIP l’Urgell. La sortida de cada categoria es farà de forma esglaonada a partir de les 10 del matí. En primer lloc la categoria Baby, amb una cursa de 50 metres, seguida de la d’Iniciació, 200m, la categoria Benjamí 450m, seguits dels Alevins, que recorreran  una distància de 900m, Infantils, 1350m, Cadets 1800m i  en darrer lloc, a les 11.15 hores els Juvenils, Juniors i  Promesa-sènior que recorreran una distancia de 6 km.

Imatge d’arxiu de la Cursa de la Salsa.

Cal destacar el caire solidari d’aquesta edició, ja que tot allò que es recapti anirà destinat a construir un  pou d’aigua a l’Índia, projecte impulsat per la ONG de Carmelitas Misioneras. Aquest pou ajudarà al  cultiu de plantes medicinals en  zones desfavorides. El projecte, que va començar el  2016 a la diòcesi  d’Eluru, afavorí  la creació  d’uns 100 lloc de feina per a  agrupacions de dones de la zona,   però  també s’han vist enfrontat a dificultats com la falta de fons i  una climatologia desfavorable. El cost d’aquest pous, que és d’aproximadament 1500 euros, permetrà la plantació de 30.000 esqueixos de plantes d’àloe vera.

A més, també tindrà lloc una nova edició de la iniciativa “Sabatilla Solidaria”. La carpa instal·lada per l’organització serà el lloc de recollida del  material, totes les  sabatilles i  roba esportiva  en  bon estat, aquelles que ja no  feim servir i  que tenim a casa serà donada a un col·lectiu d’ajuda al  Senegal.

A la zona de meta s’habilitarà un punt d’avituallament  on, a banda d’aigua i begudes isotòniques també es repartirà Salsa de Nadal i bescuit per al delit de tots els participants.

Les inscripcions es formalitzaran fins a les 21h  d’avui, divendres 15 a la web www.elitechip.net.

Els participants hauran d’abonar una quota de 10 euros i  3 euros en concepte de lloguer del  xip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *