Sant Josep lliura els premis als estudiants universitaris i de CFGS més brillants del municipi | Noudiari.es

Sant Josep lliura els premis als estudiants universitaris i de CFGS més brillants del municipi

@Noudiari/ La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Josep ha acollit aquest matí el  lliurament dels premis als estudiants del municipi que han acabat els estudis universitaris o de CFGS de forma més brillant durant el curs 2016-2017.L’Alcalde de Sant Josep, Josep  Marí  Ribas, acompanyat de la regidora d’Educació, María José Guisado i  la regidora de Governació, Paquita Ribas, ha rebut aquest matí els 4 estudiants del  municipi que han  finalitzat els seus estudis amb un expedient acadèmic més brillant. També han assistit a l’acte la professora Gemma Tur, representant de la UIB,  la Delegada d’Educació, Margalida Ferrer i  representants de tots els grups municipals.

Per a poder concórrer a la convocatòria es requeria tenir, com a mínim, una mitjana d’expedient acadèmic de 8,0  i estar empadronat al  municipi.  La quantia màxima dels premis que s’han concedit en aquesta convocatòria és de 6.000,00 euros, amb càrrec a la partida 326 480 36, amb fons de finançament municipal.

Sant Josep lliura els premis als estudiants universitaris i de CFGS més brillants del municipi.

Aquesta convocatòria dels Premis als millors estudiants universitaris i, per primera vegada a Sant Josep, també de CFGS,  ha guardonat Miguel Garcia-Junco Albacete, primer premi  al  Millor estudiant universitari, dotat amb 2500 euros, que ha cursat el  Grau  en  Medecina, i  ha obtingut una puntuació  d’11,080 punts;  el  segon  premi, dotat amb 1500 euros i  amb una puntuació de 10,290 punts, s’ha concedit a Irene Galera de la Llana, estudiant de Periodisme i  Comunicació  Audiovisual, Coral Nadir Monge Sánchez, amb una puntuació  de 9,414 punts, que ha finalitzat els estudis en Dret, ha estat guardonada amb el  3r premi dotat de 1000 euros, havent obtingut una puntuació  de 9,414 punts.

D’altra banda, Marta María Ferrer Roig,  que ha obtingut una puntuació  de 10,406 punts sobre el  barem  establert, ha resultat guanyadora del  Premi a Millor estudiant del  Cicle Formatiu Superior, dotat amb 1000 euros. Ferrer ha cursat un cicle Formatiu  en  Laboratori Clínic i Biomèdic.

Rere el  lliurament dels guardons, premiats,  familiars i  assistents han pogut brindar pels èxits dels i  les joves, aquells obtinguts fins ara i  tots aquells que el  futur els hi  portarà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *