Torna la Pujada al Puig de Missa amb més ganes que mai | Noudiari.es

Torna la Pujada al Puig de Missa amb més ganes que mai

@Noudiari/Després de que l’edició de l’any passat s’haguera de suspendre per les previsions de mal temps que significaven un risc important per als participants, la Pujada al Puig de Missa torna enguany amb un ull al cel però amb més ganes que mai de poder tornar a oferir als ‘runners’ eivissencs la diversió que suposa una cursa amb versió exprés, extreme i infantil.

La data triada és el diumenge 21 de gener i les inscripcions ja es poden fer a través del portal web www.sportamaniacs.com. Les versions tradicionals (2,2 kilòmetres) i infantil (700) metres són gratuïtes però, per a una millor organització, es demana que es faci una inscripció prèvia. La versió de muntanya (11 kilòmetres) té un cost de 10 euros (12 si es fa a partir del 9 de gener) i compta amb número d’inscrit de participants limitat a 250 corredors.Cal destacar que els nens de la mini també es podran inscriure el mateix dia de la prova i que els dorsals per a les altres dues versions de la cursa s’hauran de recollir el dia d’abans, dissabte 20 de gener, en horari de tarda (de 18.00 a 20.00 hores) a les oficines esportives municipals situades entre el Pavelló Municipal i el Camp de Futbol Municipal de Santa Eulària. Per últim, s’ha obert una inscripció per a fer un ‘donatiu equip voluntari’ al qual es poden aportar cinc euros que es destinaran íntegrament a alguna ONG:

La Pujada Extrem donarà la seva sortida a les 11.15 hores i presenta un recorregut d’11 kilòmetres amb un desnivell acumulat d’uns 800 metres i un pendent màxim del 35%. La cursa serà sense zones de avituallament, de forma que els corredors hauran de dur la beguda i altres elements que considerin que poden necessitar. A més, el llançament de qualsevol tipus de residu serà motiu de desqualificació.

Pujada Clàssica i Mini

Quant a la Pujada Clàssica, es manté la distància de 2,2 quilòmetres, una prova popular de format curt però que presenta certa duresa a causa de l’elevat pendent de la pujada pel carrer Pare Costa. La sortida es donarà a partir de les 12:00 a s’Alamera. Pel que fa a la Mini, la prova d’iniciació és la més lúdica de totes i manté el seu esperit de permetre que qualsevol nen pugui gaudir d’una carrera més participativa que competitiva. La seva sortida també es farà a les 11:30 i inclou diferents categories com ara baby (amb acompanyant obligatori), iniciació o benjamí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *