Doralice Souza inaugura “Mèdousa” a Es Polvorí | Noudiari.es

Doralice Souza inaugura “Mèdousa” a Es Polvorí

@Noudiari / Des del 4 de gener podeu veure la nova exposició de l’artista eivissenca (encara que nascuda a Las Palmas) Doralice Souza. La polifacètica pintora explica que aquesta nova proposta neix de l’atracció cap a la bellesa de les meduses, “atrapada per aquesta fascinació no vaig poder resistir-m’hi i vaig deixar-me emportar pel corrent cap a les profunditats del misteri”.Al catàleg, maquetat per Doralice, a més de textos propis hi ha col·laboracions també de Gudi Morales, Joan-Albert Ribas, Nuria del Río, Antoni Torres Martorell (comissari de l’exposició) i Fanny Tur.

Les obres, centrades en aquest animal marí, simple i ple de matisos alhora, estan creades (amb formats diversos) amb una paleta de colors de cromatismes negres i una altra de blaus, prop de les obres primerenques de la sèrie “Metamorfosis”; sorprèn, així mateix,amb una obra nova, en línia de l’art urbà amb una agosarada paleta de colors que l’acosta als plantejaments naïf.

Doralice Souza. “Mèdousa”. Espai de Cultura Es Polvorí. Del 4 a  30 de gener de 2018. Obert de dimarts a diumenge de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *