El Formentera incorpora al defensa Ramón Soria, provinent del Puerto Rico FC | Noudiari.es

El Formentera incorpora al defensa Ramón Soria, provinent del Puerto Rico FC

@Noudiari/ La SD Formentera incorpora a les seves files a Ramón Soria Alonso (Alacant, 07/03/1989), jugador de 28 anys provinent del Puerto Rico FC, que milita a la Lliga de Futbol d’Amèrica del Nord (NASL).



Soria és un defensa polivalent amb una alçada d’1,82m, que aportarà molta experiència a l’equip que dirigeix Juan Arsenal.

El jugador alacantí ha desenvolupat gran part de la seva formació com a futbolista a les categories inferiors del Vila-Real fins a l’any 2009.

Ramon Soria.

En la temporada següent, Ramón Soria va fitxar per al RCD Mallorca B on hi va jugar fins a l’any 2011, que va fitxar per l’Albacete Balompié. Abans de fer el salt a les lligues internacionals en la temporada 2013/14, el nou jugador del Formentera va passar per les files FC Jove Español San Vicente i CD Teruel, durant les temporades 2012/13 i inici de la 2013/14.

La seva primera experiència com a futbolista professional fora d’Espanya va ser a la lliga de Noruega amb el club Gjövik FF. Posteriorment, Ramón Soria ha provat sort en altres lligues amb els clubs Ottawa Fury (United Soccer League, USA-Canadà), NK Celje (Prva SNL, Eslovènia) i Puerto Rico FC (NASL USA-Puerto Rico).

Soria també ha jugat a la selecció espanyola de futbol en les categories sub-16 i sub-17, on va arribar a disputar el Campionat d’Europa Sub-17 de la UEFA l’any 2006 a Luxemburg, on Espanya va acabar en tercer lloc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *