El PSOE diu que és la consellera del PP qui hauria d’haver dimitit per la “nefasta” planificació de les obres de Jesús | Noudiari.es

El PSOE diu que és la consellera del PP qui hauria d’haver dimitit per la “nefasta” planificació de les obres de Jesús

@Noudiari/ El grup del PSOE al Consell d’Eivissa ha mostrat la seua “indignació” per les manifestacions d’avui del grup del PP, que ha exigit la dimissió de la consellera Pepa Marí “sense cap motiu i com a ‘rabieta’ d’haver quedat en evidència davant la ciutadania respecte als problemes que varen provocar en la construcció de la travessia de Jesús i de la carretera de Sant Joan”, han explicat els socialistes en un comunicat.

El grup socialista considera “inaudit” que el PP demani la dimissió de la consellera “que ha hagut de resoldre tots els problemes de planificació que varen provocar ells mateixos”, durant el mandat 2011-2015, “començant per la decisió d’executar les obres de la travessia abans de fer el desdoblament i la nova variant, i a més sense cap previsió de possibles troballes arqueològiques”.

Imatge d’un ple del Consell d’Eivissa.

“Un seguit de problemes que ha hagut de resoldre l’actual consellera, sense que l’anterior, Pepa Costa, encara no hagi ni tan sols demanat disculpes”, han explicat.
Segons assenyalen els socialistes, en el cas de la carretera de Sant Joan, el PP va “retardar les obres per eliminar el carril bici, va decidir la ubicació de la planta asfàltica amb el rebuig de tots els vesins i tampoc va preveure troballes arqueològiques”.
Per al PSOE, “és evident que és Pepa Costa qui fa temps que hauria d’haver dimitit, com a responsable de tots aquests problemes que l’actual govern ha hagut d’afrontar”.
Respecte al desdoblament de Ca na Negreta i nova variant de Jesús, des del PSOE diuen que la ciutadania pot estar “tranquil·la” perquè l’actual govern del Consell no repetirà els errors que va cometre el PP durant el mandat de Pepa Costa.

4 Respuestas a El PSOE diu que és la consellera del PP qui hauria d’haver dimitit per la “nefasta” planificació de les obres de Jesús

 1. vich Responder

  12 enero, 2018 en 11:05

  Qué tendrá que ver si se hizo primero la travesía o la variante con los cráteres que tiene la obra? Estos socialistas ya se creen que los de Jesús somos tontos. Directamente

  • pepet Responder

   13 enero, 2018 en 13:33

   Tontos no, sólo. Ppeloteros

  • Luisluis Responder

   15 enero, 2018 en 1:31

   Como que no tiene qué ver? El pp empezo la casa por el tejado. Primero hizo la carretera que tenia que haber hecho la ultima, la de circulacion ligera, ya que el trafico principal tendria que ir por la desdoblada. Los de Jesus sabemos quienes lo hacen mal, y que politicos ppros estan en la carcel. Y no están todos. Faltan los de la montañita de la autopista

 2. Luisluis Responder

  15 enero, 2018 en 1:32

  Y se mando hacer la carretera sin hacer estudios arqueologicos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *