Els Reis Mags d’Orient ompliran d’il·lusió Formentera el proper divendres  | Noudiari.es

Els Reis Mags d’Orient ompliran d’il·lusió Formentera el proper divendres 

@Noudiari/El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Festes, informa que les Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran com cada any amb barca al port de la Savina a les 17.00 hores del pròxim divendres 5 de gener. Els acompanyaran els patges i la Comitiva Reial, que recorreran tots els pobles de l’illa dins les engalanades carrosses.

Los Reyes Magos en Formentera.

El circuit de la cavalcada començarà a la Savina per arribar a Sant Francesc cap a les 18.00 hores a través de la carretera principal. Un cop a Sant Francesc, la comitiva  entrarà dins el poble, passant pel carrer Jaume I i es dirigirà cap a la plaça de la Constitució, on ses Majestats entraran a l’església per a adorar al nen Jesús. Tot seguit, es dirigiran al balcó del Consell de Formentera per saludar el poble i les autoritats de l’illa els faran la rebuda institucional.Devers les 19.00 hores, els Reis arribaran a Sant Ferran, on passaran pel carrer Major per arribar després a peu a la plaça del poble. Allí entraran a l’església per a fer l’adoració. La gent que espera l’arribada dels Reis podrà saludar-los a l’envelat de festes i els boixos i boixes de la localitat en podran rebre els regals.

Cap a les 20.00 hores, la cavalcada arribarà a la Mola passant per l’avinguda en direcció a la plaça de l’església del Pilar on Les Majestats entraran a l’església del Pilar per dur a terme l’esperat repartiment dels regals als nens i nenes d’aquesta població.

Els petits i joves de Sant Francesc hauran d’esperar al dissabte 6 de gener per obtenir els regals dels Reis, el repartiment es durà a terme lloc a Ca ses Monges un cop finalitzada la Missa de Reis, que es farà a l’església del poble Sant Francesc a les 11.00 hores.

Espectacle d’animació

La cavalcada anirà acompanyada d’animació, enguany amb un espectacle de circ que ambientarà la localitat de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i la Mola, mitja hora abans de l’arribada dels Reis, mentre petits i grans esperen amb il·lusió l’arribada de ses majestats. L’animació serà a càrrec de la reconeguda companyia Circ Bover, amb 11 anys d’experiència en espectacles de creació pròpia i de circ modern, que combinen amb les últimes tendències circenses. Música en directe, teatre i dansa amb un ampli recorregut nacional i internacional.

Un any més, els Reis Mags d’Orient vénen de molt lluny per omplir d’il·lusió i màgia els carrers, i repartir els regals i caramels al poble de Formentera.  Enguany es repartiran uns 270 kg de caramels sense gluten durant la cavalcada.

El Consell de Formentera vol agrair la col·laboració de tota la gent que fa possible l’arribada dels Reis Mags a l’illa, ja que sense la seva col·laboració això no seria possible: Parròquies de Formentera, amb els grups d’al·lots i al·lotes voluntaris, l’Associació Reis Mags, Casal de Joves, Baleària, Pitiüsa Sud, Llibreria Tur Ferrer, Hostal Bellavista, Frutos Secos Ibiza, Carbòniques Tur, la tripulació de la goleta Arabian Nights, la Cooperativa del Camp i la brigada del Consell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *