Sant Josep espera l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient | Noudiari.es

Sant Josep espera l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

@Noudiari/Demà arriben els Reis Mags, disposats a repartir il·lusions per tot el  municipi, és per això que els patges i  ajudants reials estan acabant d’enllestir les carrosses amb què els Reis recorreran Sant Josep de sa Talaia  de punta a punta.

Sant Josep espera l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.Durant els diferents recorreguts per Sant Jordi, Sant Josep, Sant Agustí, Cala de Bou  i  Es Cubells es repartiran 360 quilos de caramels sense gluten, per tal  que ningú  es quedi  sense els tradicionals dolços que Ses Majestats i  els seus ajudants reparteixen entre petits i  grans.

A les 18 h del  dia 5, Ses Majestats arribaran a Cala de Bou,  on s’aturaran al  local  social per lliurar els primers regals de la tarda.

A les 19.30 h arribaran a Sant Josep, els nens i  nenes que els vulguin acompanyar-los en el  seu  recorregut  hauran de ser a les 18.30 h  a Cas Vicari (al  costat de l’església) Un cop  a l’envelat,  els nens i nenes de Sant Josep recolliran de mans dels Reis d’Orient els seus regals. Els ajudants no  s’han de despistar, hauran de portar els regals d’11 a 18h  a l’envelat.

I com la nit és màgica i els Reis també, a les 20 h visitaran  Sant Jordi  i  Sant Agustí.  A Sant Agustí la comitiva reial sortirà a les 19.30 h  de l’aparcament de les Escoles Velles per als qui  vulguin acompanyar Ses Majestats  fins a l’envelat del  poble, on es celebrarà el repartiment de regals.

Sant Josep enllesteix les carrosses.

A Sant Jordi, el  recorregut acabarà al  CEIP Sant Jordi amb el  lliurament dels presents als petits jordiers i  jordieres. Recordam  a tots els ajudants de Ses Majestats que la recollida de regals per Sant Jordi serà de 10 a 13 h  i  de 17 a 19 h.

Però  la màgia no  acaba aquí, perquè el  6, Dia de Reis, a les 6 de la tarda,  els Reis d’Orient arribaran a la plaça des Cubells i  iniciaran el seu  recorregut fins al  poliesportiu municipal, on lliuraran els darrers regals als infants del  poble.

Atent tothom perquè el  programa de Festes  no  acaba aquí, ja que, rere els torrons i  els caramels dels Reis, s’han de fer bons propòsits. Tant és així  que l’Associació  de Vesins de Benimussa i  el  Grup  folklòric de Sant Josep  han  organitzat per diumenge 7 una excursió  a peu a la Pedrera de Port des Torrent i  a la Bassa amb dinar de senalló. El  punt de trobada serà la platja de Port des Torrent a les 11 del  matí.  A més,  l’Associació  de Vesins de sa Raval ha preparat per diumenge 14 una pujada a peu  a Sa Talaia, també amb dinar de senalló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *