Sant Josep organitza un taller per fomentar la convivència familiar positiva | Noudiari.es

Sant Josep organitza un taller per fomentar la convivència familiar positiva

@Noudiari/L’Ajuntament de Sant Josep inicia el pròxim 19 de gener el  IV Taller per a pares, mares i  responsables legals de nen, nenes i  adolescents, organitzat per la Regidoria de Política Socials amb la col·laboració de la Universitat d’Oviedo.El cartel del taller organizado por Sant Josep.

L’objectiu del  taller és facilitar als pares i  mares les eines necessàries per a millorar  l’educació  i  la comunicació amb els seus fills i  filles per tal  d’aconseguir una convivència familiar positiva.  El  taller es realitzarà en  10 sessions grupals que estaran  coordinades per professionals i  seguiran  el  programa guia de la Dra. Raquel-Amaya Martínez, publicat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i  Igualtat.

Durant les sessions  es treballarà com sentir-se bé i segur com a pares i  mares, com  aconseguir que els infants es sentin bé i  confiïn en  si mateixos i  en els seus progenitors, s’ensenyarà a resoldre conflictes, a escoltar i  dialogar per a un millor enteniment, a posar límits i normes, a conèixer les conseqüències del  comportament dels menors i  a millorar la convivència familiar.

Les sessions tindran lloc els divendres de 9,30 a 11,30 a les dependències municipals de Sant Jordi  i  de 16,30 a 18,30 al  CEIP  L’Urgell.  Per tal de facilitar l’assistència hi  haurà servei  de monitors per als infants mentre els pares i  mares atenen el  taller.

L’activitat és gratuïta però  cal  inscripció  prèvia, que es pot realitzar a les oficines dels Serveis Socials de Sant Josep, Sant Jordi  i  a les oficines municipals de Cala de Bou, o  bé per telèfon al  971395652 i  971800965 així  com al  correu  electrònic utssantjordi@santjosep.org.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *