Vila presenta la cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat a Fitur | Noudiari.es

Vila presenta la cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat a Fitur

@Noudiari/L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat la novena edició de la Cursa Eivissa Patrimoni, que tindrà lloc el dia 8 de desembre, amb presència de l’atleta olímpica, Núria Fernández i del president de la Real Federació Espanyola d’Atletisme, Raúl Chapado.Vila presenta la cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat a Fitur.

L’Alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que aquesta novena edició tindrà un significat especial perquè tanca el recorregut de curses que, s’iniciaran el proper 8 de febrer a la ciutat patrimonial de Segòvia i que culminaran a Eivissa al mes de desembre, organitzats amb motiu de la celebració del 25è aniversari del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. Es tracta d’un recorregut per les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat amb la celebració d’una cursa a cada una d’elles. Eivissa serà la seu des d’on es lliurin els premis dels guanyadors i guanyadores del programa del 25 aniversari del Grup Ciutats ja que s’establiran premis per als participants que corrin en el major nombre de curses previstes a les 15 ciutats patrimoni.

L’atleta olímpica, Nuria Fernández, i el president de la Real Federació d’Atletisme, Raúl Chapado, que han assistit a la presentació, han destacat la importància de la carrera en la que, per primera vegada en les carreres d’atletisme, s’uneixen els valors culturals i patrimonials amb l’esport, fet que posa a prova als participants a l’hora que recorren d’un entorn diferent al habitual.

Per altra banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, ha destacat l’especial significat que té aquesta cursa, en la que es disputen les proves de 10 quilòmetres , 1500 metres i 600 metres, per ser una trobada esportista que enguany ja es consolida al calendari d’atletisme nacional i internacional, fet que atreu l’interès per visitar la ciutat d’Eivissa.

La celebració de Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat té així un fort component turístic, donat que es celebra durant el pont de la Constitució, moment en que moltes famílies i esportistes aprofiten per viatjar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *