La música clàssica i medieval, protagonistes aquest cap de setmana del Cicle Dies Musicals - Noudiari.es | Noudiari.es

La música clàssica i medieval, protagonistes aquest cap de setmana del Cicle Dies Musicals

Duo Akarai, format per Clara Manjón i Mònica Marí.

@Noudiari / El Cicle Dies Musicals ha programat una sèrie de concerts que tindran com a protagonistes la música clàssica i medieval aquest cap de setmana. L’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà aquest divendres un recital a càrrec del Duo Akarai (21 hores).

El duet està conformat per la violoncel·lista Mònica Marí i la pianista Clara Manjón. Les seues personalitats extravertides, barrejades amb la seriositat i la professionalitat musical, els ha portat a trobar un so propi i característic que fa que els seus concerts estiguin sempre plens d’emocions i sentiments. Al concert d’aquest divendres, el Duo Akarai oferirà un repertori conformat per les ‘Cançons populars espanyoles’ de Manuel de Falla, la ‘Sonata en re menor’ i l’ ‘Arabesque número 1’ de Claude Deburry, i la ‘Sonata en la menor’ de Cassadó.

La música continuarà dissabte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja de la mà del grup de música medieval Trobairitz, conformat per Lina Veny (veu i pandero), Elena Costa (veu, organetto i flauta de bec alto), Clara Maria Costa (veu, viola de roda i flauta de bec soprano) i Marilina Yern (veu i percussió).

En aquest recital, Trobairitz interpretarà diversos temes del segle XI-XIV, incloent cançons de trobadors, de goliard o cántigas de amigo, cantades en llengua d’oc, italià, anglès i llatí medieval, o en galaicoportugués. La música començarà aquest dissabte a les 20 hores.

Cambra Eivissa a Can Jeroni

Finalment, diumenge serà el torn del grup Cambra Eivissa que actuarà a partir de les 20.30 hores a Centre Cultural Can Jeroni, a Sant Josep. Cambra Eivissa es presentarà amb els solistes Roland Cardona (clarinet), Francesc Martínez (trompa) i Antoni Pons (trompeta), dirigits per Juan F. Ballesteros.

El recital d’aquest diumenge tindrà com a fil temàtic la relació del celebèrrim Wolfang Amadeus Mozart i la maçoneria, i s’interpretaran els temes ‘Concert per a trompeta i orquestra Johann Baptist Neruda’, ‘Concert per a clarinet i orquestra K-622’ i ‘Concert per a trompa i orquestra K-447’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *