Quatre ponències conformen la quarta edició de ‘Parlam Educació’ | Noudiari.es

Quatre ponències conformen la quarta edició de ‘Parlam Educació’

@Noudiari / La quarta edició del cicle de xerrades ‘Parlam Educació’, que organitzen de manera conjunta el Centre de Formació del Professorat (CEP) i l’Associació Professional de

A la imatge, la seu de l’extensió universitària de la UIB a les Pitiüses.

Docents d’Eivissa (APDE), estarà formada per quatre ponències: ‘Caminem junts cap a un sistema educatiu inclusiu’, ‘Matemàtiques que es toquen, es veuen i es viuen’, ‘L’escola no és per tu: el rol dels centres educatius en l’abandonament escolar’ i ‘Condicionants i oportunitats en la participació dels pares i mares a l’escola’.

 

L’objectiu de les jornades, segons han explicat els organitzadors a un comunicat de premsa, és “establir debats entre el professorat” sobre la “pràctica educativa” i “fomentar el treball en xarxa” amb entitats i associacions de l’àmbit educatiu.

 

A hores d’ara hi ha inscrits 270 docents, als que s’uniran totes les persones dinteressades amb les xerrades, que seran obertes. ‘Parlam Educació’ es realitzará, a causa de la gran demanda, en dues sales de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

 

El programa de ‘Parlam Educació’

 

Dilluns, 19 de febrer (19  hores). UIB Eivissa, “Caminem JUNTS cap un sistema educatiu INCLUSIU”, amb na Noemí Santiveri (Diplomada en Magisteri i Llicenciada en Pedagogia. Vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona com a professora del Departament de Pedagogia Aplicada en l’àmbit de les TIC. Portaveu de la Plataforma “Per una escola inclusiva” de Catalunya). Aquesta xerrada també compta amb la col·laboració d’APIES (Associació Pitiüsa per la Inclusió Educativa i Social).

 

Dilluns, 26 de febrer (19 hores). UIB Eivissa. “Matemàtiques que es toquen, es veuen i es viuen”, amb n’Anton Aubanell. (Catedràtic de matemàtiques i professor del Departament de Matemàtica Aplicada de la UB).

 

Dimarts, 6 de març (19 hores). UIB Eivissa. “L’escola no és per tu: el rol dels centres educatius en l’abandonament escolar”, amb n’Aina Tarabini (Doctora en Sociologia, Professora del Departament de Sociologia de la UAB i membre dels grups de recerca SAPS -Seminari d’Anàlisi de Polítiques Socials- i GIPE -Grup Interdisciplinari de Polítiques Educatives-).
Dilluns, 12 de març (19 hores). UIB Eivissa. “Condicionants i oportunitats en la participació dels pares i mares a l’escola”, amb na Marta Comas (Educadora social i antropóloga. Dirigia el projecte «Famílies amb veu» i treballa com a directora de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona). Aquesta xerrada també compta amb la col·laboració de FAPA Eivissa.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *