Ushuaïa Ibiza promocionarà Eivissa a la Copa del Rei de vòlei de Sòria - Noudiari.es | Noudiari.es

Ushuaïa Ibiza promocionarà Eivissa a la Copa del Rei de vòlei de Sòria

L’equip eivissenc amb les samarretes de la campanya.

@Noudiari / La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, i Club Voleibol Eivissa han presentat avui la campanya de promoció turística que es realitzarà, per primera vegada, durant la celebració de la Copa del Rei de vòlei que tindrà lloc el proper cap de setmana a Sòria.

La campanya consisteix en que els jugadors del Ushuaïa Ibiza regalaran samarretes promocionals a l’afició i una d’elles, en el seu interior, porta un premi que consisteix en dues nits d’hotel per a dos persones a la ciutat d’Eivissa. Aquesta acció compta amb la col·laboració de la Federació hotelera d’Eivissa i Formentera.

El portaveu de l’Ushuaïa Ibiza Voley, Joan Marí, ha mostrat la seva satisfacció en col·laborar en la campanya  de promoció de la ciutat d’Eivissa i poder mostrar tot el que ofereix la ciutat als esportistes que la visiten en les diferents proves que tenen looc al llarg de l’any.

Dins d’aquesta campanya promocional amb els esportistes, la regidoria també aporta material promocional que s’engeguen als jugadors dels equips de fora de l’illa que venen a Eivissa a competir i, durant les retransmissions per streaming dels partits, es difonen vídeos promocionals de la ciutat d’Eivissa que destaquen l’oferta cultural, patrimonial i gastronòmica.

L’equip eivissenc es desplaça demà dijous, dia 22 de febrer, a Sòria on es disputarà la 43ª edició de la Copa al poliesportiu de Los Pajaritos. Els equips Urbia Palma, Teruel, Unicaja Almería, Barcelona, Ushuaïa Ibiza a més de l’organitzador, Río Duero Soria, lluitaran per aconseguir aquesta copa.

El club groguet disputarà els quarts de final contra els sorians aquest divendres a les 20 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *