El cicle ‘Parlam d’Educació’ tanca l’edició de 2018 amb 900 asistents | Noudiari.es

El cicle ‘Parlam d’Educació’ tanca l’edició de 2018 amb 900 asistents

Asistents a una de les ponències.

@Noudiari /El cicle de xerrades ‘Parlam d’Educació’ de 2018 va acabar ahir amb un total de 900 persones repartides entre les quadre ponències que s’han dut a terme. L’últim acte de l’esdeveniment organitzat per l’Associació Professional de Docents d’Eivissa (APDE) i el Centre de Recursos del Professorat (CEP), amb col·laboració amb Apies i FAPA Eivissa, va ser a càrrec de l’educadora social i antropòloga, Marta Comas.

La directora de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona va parlar sobre la seva investigació ‘Famílies amb veu’ i va voler destacar la importància d’incloure totes les cultures dins dels centres educatius, la d’implicar a les famílies amb diferents activitats a les escoles i instituts, i no només comptar amb elles per festes i celebracions, i la necessitat que les famílies tenguin un paper més actiu en les decisions dels centres mitjançant els Consells Escolars dels Centres, circumstància que la Lomce va modificar deixant aquest òrgan com a merament consultiu, tot perjudicant aquesta participació.

Aproximadament 170 persones assistiren ahir a aquesta xerrada, que va ser presenta per Mavi Gallard, vicepresidenta de FAPA Eivissa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *