Els Dies Musicals arriben a Sant Antoni amb l’actuació del Duo Colombram | Noudiari.es

Els Dies Musicals arriben a Sant Antoni amb l’actuació del Duo Colombram

Catalina Sureda i Esteban Belinchón.

@Noudiari / L’Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni acollirà aquest dijous un nou concert del Cicle Dies Musicals, la iniciativa del Consell de Eivissa que té com a objectiu crear un circuit musical estable i promocionar als artistes locals. L’entrada és gratuïta. L’aforament és limitat i una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a la sala.

Aquest dijous 15 de març és el torn del Duo Colombram, conformat per Catalina Sureda (violí) i Esteban Belinchón (violoncel), dos intèrprets que es van conèixer a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Graz (Àustria). El Duo oferirà un viatge sonor a través de la puresa acústica més íntima del repertori de la música de cambra, partint de la polifonia de Bach fins a la música dels nostres, amb autors contemporanis poc interpretats a Eivissa com Reinhold Glière o Iannis Xenakis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *